Quiz Voor Windows-Spotlight: Wat Je Moet Weten

Qiuz Voor Windows Spotlight
Qiuz Voor Windows-Spotlight

Wat is Quiz Voor Windows-Spotlight?

Quiz Voor Windows-Spotlight is een vergrendelingsscherm van Microsoft waarmee gebruikers adembenemende afbeeldingen van hun standaard stockfoto’s kunnen weergeven en willekeurig een leuke quiz kunnen maken.

De afgebeelde afbeeldingen veranderen elke dag en laten je verbluffende afbeeldingen zien die zeker een levendig gevoel aan je zicht zullen toevoegen.

Deze functie bestaat al vele jaren in Windows. Zolang je een Windows-computer bij je hebt, heb je gemakkelijk toegang tot Quiz voor Windows Spotlight.

Hoe Quiz Voor Windows-Spotlight inschakelen?

Windows Spotlight Quiz inschakelen is niet zo moeilijk. Zie onderstaande instructies voor het inschakelen van deze functie.

  • Hoofd ‘Start’ knop.
  • Klik op het tabblad ‘Instellingen’, het tabblad met het tandwielpictogram.
  • Klik op ‘Personalisatie’, of u kunt er rechtstreeks naar zoeken in de Windows-instellingen.
  • Kies ‘Vergrendel scherm’.
  • Kies ‘Windows Spotlight’ in het menu naast andere opties.

Voila! Je bent Windows Spotlight is nu ingeschakeld.

Verdien beloningen door een quiz over Windows-Spotlight te spelen

De beste eigenschap van Quiz voor Windows-Spotlight is dat u beloningen kunt verdienen door deel te nemen aan hun quizzen. Deze quizzen kunnen willekeurig worden geselecteerd of u kunt uw quiz kiezen waarvan u denkt dat u deze kunt behalen.

Quizzen van Bing zijn niet zo moeilijk. Maar soms zijn het vragen die u zullen verwarren, maar uiteindelijk zal het u baat hebben bij het leren van iets nieuws.

Met de beloningen die u kunt verdienen door het spelen van deze quizzen, kunt u producten en kortingsbonnen inwisselen in de Microsoft Store.

Gevolgtrekking

Quiz voor Windows Spotlight is gebouwd voor die mensen die wat bijzaak willen doen terwijl ze iets doen. Als je dorst hebt naar iets nieuws, dan is deze Windows-functie het beste voor jou.

Afgezien van de beloningen die je hebt verdiend door deze quizzen te spelen, is het een garantie dat je na het sluiten van het tabblad iets leert voor die dag.